AEPUL DRAMA BAND DAN ISTERI

Tambahnya lagi, dia akan terus aktif dalam lakonan walaupun sudah bergelar isteri tetapi akan lebih selektif dari segi watak dan akan mengutamakan suaminya terlebih dahulu. Pasangan ini merancang untuk berbulan madu ke Pulau Redang selepas selesai majlis resepsi Februari depan Leez juga tidak merancang mengenai soal cahaya mata, dan menerima andai dikurniakan rezeki awal. Katanya, mereka menerima segala komen dan pendapat mengenai lagu serta muzik itu sama ada positif atau negatif. Leez juga tidak merancang mengenai soal cahaya mata, dan menerima andai dikurniakan rezeki awal. Yang mendoakan dan mengeji juga terima kasih. Pasangan ini merancang untuk berbulan madu ke Pulau Redang selepas selesai majlis resepsi Februari depan.

Yang salah memang tetap salah tapi seronok ke mengadu domba dan jadi batu api? I’m already a fan, don’t show this again. Kalau terasa, kami minta maaf. Pengarah terkenal Michael Ang memuji tindakan yang dilakukan oleh kumpulan Drama Band dalam mempromosikan lagu terbaharu mereka berjudul Drama. Membuka aib itu adalah membuka rahsia yang tersembunyi jika hakak silap, maafkan hakak jadi,rahsia apa sebenarnya yang dibongkarkan oleh mereka-mereka yang anda katakan bersalah? Video Drama ‘trending’ di YouTube. Sama juga dengan abg Bang Bang tu, konon kupas issue tapi tak tanya pun mana-mana pihak dulu. Teruja 3 kali sanding.

Nabila mahu bawa peminat tunai umrah. Berlumba-lumba nak betulkan kesilapan dan dosa manusia lain Kifarah itu, kifarah ini sampai terlupa kifarah untuk yang sedang rancak menulis itu wujud juga REFLECT.

Please follow and like us: Manakala paparan seorang lelaki berkaca mata hitam yang sedang mencari cara memalsukan kemurungan di Google pula dikaitkan dengan Haqiem Rusli.

Nabil harap dikurniakan bayi lelaki. Dalam majlis serba ringkas itu, Leez menerima mas kahwin berjumlah RM80 bersama sembilan dulang hantaran dan di balas sebelas dulang daripada pihak perempuan.

  CINEMA DIX30 BILLET LIGNE

Nana cemas gempa erama gegar Hokkaido. Tambahnya lagi, dia akan terus aktif dalam lakonan walaupun sudah bergelar isteri tetapi akan lebih selektif dari segi watak dan akan mengutamakan suaminya terlebih dahulu. Main Page Leez af terbaru Leez af terbaru Ayyubi, taman melati, kuala lumpur pada 27 disember tahun lalu.

Kalau terasa, kami minta maaf. Leez af dan aepul drama band telah disatukan sebagai suami isteri dalam majlis pernikahan yang dihadiri keluarga dan kenalan rapat di. Ayyubi, taman melati, kuala lumpur pada 27 disember tahun lalu.

Leez af terbaru –

To those yang penasaran DM2 suruh akak bukak balik ruangan komen di ig hakak, please duduk diam-diam. Aepul, 31, berkata mereka tetap menerima segala komen mengenai lagu itu meskipun ada yang menyifatkannya mencari publisiti murahan. Saya sendiri kena tepuk pipi kerana terasa semua yang berlaku tadi bagai sebuah mimpi.

Konon nak prihatin dengan draja nasihat tapi dalam tak sengaja terlibat jadi batu api pula. Pandai kau guna kontroversi untuk kontroversikan korang punya muzik video. Yusri luah perasaan selepas KL kalah lagi.

Yang mendoakan baik-baik, alhamdulillah bannd kasih. Lelah Mengalah milik kami aepu The Mirza. Seronok yer bergaduh dalam komen-komen Instagram sampai terlupa tutur bahasa masing-masing? Leez atau nama sebenarnya Rosliza Rosli berkata, dia merasakan segalanya bagaikan mimpi namun bersyukur kerana majlis pernikahannya yang di nikahkan oleh bapanya sendiri berjalan dengan lancar.

What to Read Next. The latest tweets from. RM, beli 11 motor retro. Video Drama ‘trending’ di YouTube.

  MSI G SERIES GP60 LEOPARD-010 15.6-INCH LAPTOP

Video Drama ‘trending’ di YouTube

Tunggu 36 jam baru lahir. Days door 2 door intl shipping. Misha tunggu individu ketiga mohon maaf. Malaysia ni memang sensitif sangat la.

Did you find the story interesting? Bersenam elak nyanyuk, pelupa.

Itu draka, bukan kenyataan. Please give an overall site rating: Dira makin bahagia dengan kehadiran Waris. Nicol berhak terima lebih daripada pencen. Mana datang kata drama band sengaja buat lagu untuk aibkan orang.

Malah netizen juga menuduh Drama Band sengaja mencipta lagu tersebut dan menggunakan isu berkenaan bagi meraih populariti. Ingat syarikat iklan, rupanya ‘scammer’ – Putera Muhammad. Tapi perlu ke terasa orang cuma parodikan sahaja. Teruja 3 kali sanding. How can we improve? Like us on Facebook to see similar stories.

Akademi fantasia

Itu pun sensitif sangat. Terdahulu, musik video Drama Band berjudul Drama menjadi kontroversi apabila babak wanita yang menang pertandingan, berparti di kelab malam dan memulangkan tiara kemenangan didakwa menyamai kisah hangat Haneesya Hani. Isteri vokalis Drama Band, Aepul, Leez Rosli mendedahkan lagu single kumpulan itu telah dibuat sejak tahun dan tidak ada kaitan dengan mana-mana individu. Sama juga dengan abg Bang Bang tu, konon kupas issue tapi tak tanya pun mana-mana pihak dulu.